måndag 11 februari 2013

Isolering, elritningar, fönster, dörrar och förbereda försäljning av huset

Nu är vi inne i en otroligt intensiv period. Elritningarna ska sättas, fönsterofferten granskas och godkännas, dörrspecifikationen detaljeras och mitt i allt ska vi börja förberedelserna för försäljning av vårt befintliga hus. Och så har vi 5 000 träspån att lasera. Garaget bör vara tomt vid visningen. Allt det här tar enorm tid och det vi kommer på nya saker hela tiden. T ex hade vi inte tänkt på att om man kan komma in i ett rum från två håll så är det nog bra att ha en strömbrytare vid varje ingång. Fönsterofferten är inte helt glasklar utan kräver en del förtydliganden. Det gäller att vara noggrann, när de sedan är beställda kostar det mycket att ändra både i pengar och i tid.

Inte nog med det, samtidigt får jag influensan och ligger nerbäddad i över ett dygn Som tur är verkar min kropp lyckats fajta bacillerna så åtminstone febern är på nedgång.

Fredagens rapport från bygget visar att de nästan färdigställt all isolering i hela bottenplattan. Två armerare ska börja med armeringen den här veckan och sedan är det förhoppningsvis ny gjutning på fredag. Fredagen som också blir en intensiv dag med byggmöte, möte med inredningsstylist och besiktning av vårt befintliga hus.
Verkar som farhågorna om ofantligt snöande senaste dygnet har kommit på skam, vi tackar vädergudarna för det och hoppas uppehållsvädret håller i sig.

Inte en millimeter mellan isolerskivorna

En av våra fyra duktiga snickare

Precisionsarbete




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar