torsdag 22 augusti 2013

Puffa kuddar

Nisseby jobbar på och har satt upp garderobsdörrar, skafferihyllor, bardisk, hyllor och lådor till badrummet. Det blir riktigt snyggt. Lite jobb kvar till idag som sockling av köket med mera. Trappan är på plats igen, men den skarpa kanten mot vardagsrumsdelen var inte avslipad som överenskommet, så sättsteget fick åka tillbaka till Färingsö för ytterligare en justering. Förhoppningsvis ska de vara klara efter dagens slut.

Lite jobb kvar för elektrikerna, röris och muraren. Armaturer ska upp på wc, badrum och utomhus. Nytt handfat ska monteras. Förhoppningsvis kan vi få mässingsvattenlåset monterat, men det är inte säkert att det passar. Muraren ska isolera och mura in alla rör under huset.

Kuddar att puffa på den snygga sittbänken

...å ännu fler

Klädkammaren har fått ett lyft med garderobsdörrarna
Själva ligger vi inte på latsidan, uppe före sju varje morgon. Det kan ju dyka upp någon hantverkare utan förvarning och de är ju morgonpigga. Vi hinner både med att bygga carport och puffa kuddar.

In progress



Gårdagens spånspikning - all respekt till snickarna som spikade upp närmare 10 000. Det här är bara cirka 180. Det är främst i hörnen det märks att amatören har varit framme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar