måndag 15 oktober 2012

Köksplanering med mera

Helgen använde vi bland annat till att göra byggnadsbeskrivning för kök och de andra platsbyggda delarna i huset. På fredag ska vi träffa Nisseby som vi tänker ge uppdraget att bygga allt.
Charlotte har redan föreslagit materialval så där är det inte så svårt. Däremot har många av de vitvaror vi bestämde oss för utgått ur sortimentet. Blev att leta igen, och nästan leta ihjäl sig. Vitvaruföretagen måste gå som smort för priserna är i många fall hutlösa.
Vi får göra om ritningen lite vid köksön för att vi vill ha en häll som är 80-90cm och det inritade skåpet var bara 80cm. Sedan vill vi också ha ett smalt skåp för oljeflaskor etc.
Köket känns som ett riktigt precisionsarbete då allt ska på plats vid burspråksfönstret och på köksön. Magnus har lovat samordna med Nisseby och vi hoppas att det inte ska bli några stora problem.

Lutar också åt att vi väljer att ha urfrästa stommar som handtag precis som Charlotte föreslagit. Blir riktigt snyggt. Även alla andra platsbyggda skåp får liknande lösningar istället för handtag. Om det inte är stommar runt så får det bli utfräst i lådan/luckan istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar