onsdag 24 oktober 2012

Rörigt värre

Samtidigt som vi har börjat gräva har någon granne ställt en container framför vår granntomt och lämnat ett lager gatsten. Kommunen har också varit där med en stor grävmaskin, med vilka de hade lyckats köra upp på tomten mittemot med konsekvens att grannen hörde av sig till oss och trodde det var vår grävare som hade gjort spåren. Lite tråkigt att allt det här ska ske samtidigt som vi börjat.
 Så nu blev det lapp med info till alla grannar om vad som är vårt och vad som kommun är ansvarig för. Erik hade också tagit kontakt med kommunen och påpekat att grannarna hör av sig till oss. Nu har kommun lovat att återställa tomten hos grannen, bra!

Lennart var ute i eftermiddags för att kolla läget, nu ser det visst ut som en mullvad dragit fram. De försöker hitta lämpligaste stället att dra rören mot huset. Berget visar sig vara väldigt veckat vilket inte gör det lättare.
De har i alla fall hittat anslutningskopplingarna i kommunens rör. Så snart är det dags för dem att inspektera kopplingarna mot våra rör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar